Brev !

Kære Kommune,
Jeg klager hermed over at kommunen har et omfattende netværk af pædofile plejefamilier, der ødelægger fx. tvangsfjernede børn eller tvangsfjernede unge; at der i landet er dysfunktionelle plejefamilier som kommunens medarbejdere anvender til at presse og ødelægge kommunens borgere.
Jeg vil ikke acceptere at kommunen, med blandt andet et pædofilt netværk af pleje- eller omsorgsfamilier, ødelægger kommunens borgere, og jeg vil at kommunen med omgående virkning og hurtigst muligt og bedst muligt, hjælper de tvangsfjernede børn eller tvangsfjernede unge, der er placeret i de pædofile- eller dysfunktionelle plejefamilier og sørge for at de tvangsfjernede børn eller tvangsfjernede unge får en god og tryg opvækst, fyldt med empati, ordenlighed, værdighed, redelighed, respekt og kærlighed i alle livets forhold, for ikke at gå til grunde.
Det er kommunens ansvar at kommunens medarbejdere opføre sig ordenligt med værdighed, redelighed, respekt og kærlighed i alle livets forhold for ikke at gå til grunde og at kommunen eller kommunens medarbejdere blandt andet ikke lyver, svindler, ødelægger, begår vold, drab, eller chikanere borgerne, min kære Fader, mig, mine børn eller vores kære mv.
Jeg forhandler ikke med parallelle, kommunens medarbejdere, men vil at I opføre jer ordenligt med værdighed, redelighed, respekt og kærlighed i alle livets forhold for ikke at gå til grunde og at I blandt andet underkaster jer min åndelighed og min magt, som er meget stor, og som jeg ikke har misbrugt, ikke misbruger og ikke vil misbruge i Jesu navn; Gudskelov!