Parallellerne lider af massepsykose !

Det parallelle samfunds medlemmer, medlemmerne af parallelorganisationen satansekten de tidligere omvendte, satanerne, i biblen også kaldet parallellerne lider af massepsykose kaldet parallelpsykose, som jeg før har beskrevet på denne weblog.

Det er en alvorlig sygdom som transformere mennesker til destruktive sataner med en ødelæggelsestrang så stor, at det ikke er til at begribe eller kurerer, og de parallelle kan ikke reddes, men må affinde sig med deres skæbne, dømt til evig fortabelse i helvede uden mulighed for tilgivelse.

Det kan godt være at parallellerne nyder stor lykke og fornøjelse i at ydmyge mennesker, rage til sig i ufattelig grådighed eller at ødelægge og tyrannisere alt og alle de komme i nærheden af.

Men det rykker ikke en tøddel ved at parallellerne er dømt til evig fortabelse i helvede uden mulighed for tilgivelse og de får et evigt helvedsliv og satans belønning i helvede fremover, og det er ikke spor sjovt for parallellerne.

Jeg synes heller ikke det er underholdende at være vidne til at parallellerne i den grad ødelægger sig selv. Men det er parallellernes skæbne, fordi de ikke kan opføre sig ordenligt med værdighed, redelighed, respekt og kærlighed i alle livets forhold og går til grunde, og kun de der er kloge nok til at fatte og forstå konsekvensen af deres handlinger og at man skal opføre sig ordenligt med værdighed, redelighed, respekt og kærlighed i alle livets forhold for ikke at gå til grunde, får et godt liv !

Jeg glæder mig som et lille barn til at Verden bliver befriet fra alt ondt, at parallellerne udrydder sig selv og rammes af egen ondskab og forsvinder og går til grunde.

For så vil Verden være et bedre sted at være, Guds Rige, Paradis på Jorden, hvor Guds børn, Guds familie, vi mennesker lever i frihed med Guds Sande Kærlighed, Kærlighedens budskab, Kærligheden, Sandheden, Renhed, Retfærdighed, Guds Fred, Tålmodighed, Kærlighed, Håb, Harmoni, Frihed, Humor mv. som det bærende element mellem mennesker i Jesu navn, Guds gaver og Herligheder, og det er godt og det bliver ikke anderledes uanset hvor meget antikrist, satan, satans søn eller den falske Jesus prædiker ødelæggelse, grådighed og de andre dødssynder.

Kærligheden, Sandheden, Renhed, Retfærdighed, Humor, Guds Gaver og Herligheder overvinder alt og vi har vundet, vi vinder og vi vil vinde livets spil uanset hvad, hvor, hvem, hvornår eller andet eller andre og det er sket, det sker og det vil ske i Jesu navn, fordi Gud er stor, Gud er Kærlighed, Gud er lys og Gud er vor kære Fader i Jesu navn; Gudskelov, tak og ære være Gud, Himlenes og Universernes Skaber !

Guds Søn, Jesu genkomst !